tisdag 15 juli 2008

Äspö 15 juli

Nordvästan har ingen god inverkan på vattentemperaturen. Kvällsdoppet blev effektivt. Försökte förgäves gnida av den kroppsmålning som alltid blir resultatet när jag greppar penseln. Hustrun suckar demonstrativt ljudligt när hon ser mig eller när hon ska ta över stege och penslar. Totalsanering krävs innan hon tar över.

Redaktören för "hacka på familjen"-serien som public-service (SR P1) består oss med under sommaren avslöjade sig när hon bemötte argumenten från Catarina Janusch (stavfel gissar jag) som dristade sig att vara kritisk - ack så politiskt inkorrekt. Redaktören sa något i stil med "det där är typiska högerargument......." Det framgick tydligt att hennes agenda var att driva vänsterpropaganda när det gäller synen på familjens roll och betydelse för enskilda och i samhället. Ska bli intressant att se i vilken omfattning familjens försvarare får komma till tals framöver.

Fp folket som skriver på DN-debatt om FRA-framtiden har sina poänger. Självklart måste regeringen ta tillvara tillfället att reflektera och värdera situation, debatten och argumenten i samband med att riksdagens beställningar för att öka integriteten ska tas fram. Det kan inte vara rimligt att en myndighet som datainspektionen särskilt vill ska granskas för sin hantering av känsliga uppgifter ska tilldelas nya mycket känsliga uppdrag innan vi vet att man klarar av att hantera dom. /SvenG

Inga kommentarer: